Selecteer een pagina

Pakketten

Beheer vakantiewoning in vertrouwde handen

Het beheer van uw vakantiewoning in vertrouwde handen, zodat u steeds met een gerust hart uw vakantiehuis achterlaat. Want u weet dat er iemand is die het in de gaten houdt. Iemand die uw sleutel(s) beheert, post verstuurt, uw recreatiewoning onderhoudt en andere zaken die u afspreekt.

Bungalow Service Friesland biedt een betrouwbare huismeester of conciërge om voor uw tweede huis te zorgen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij 2 servicepakketten samengesteld.

h

Controleren en rapporteren

Bungalow Service Friesland controleert uw vakantiewoning op stormschade,
inbraak en andere onregelmatigheden zoals waterschade.

Sleutelservice

Onze sleutelservice neemt de sleutel(s) van uw recreatiewoning in beheer.
Op deze manier is er altijd een sleutel op locatie aanwezig. We kunnen bijvoorbeeld zorgen dat aannemers, monteurs of leveranciers naar binnen kunnen.

Beheer en onderhoud tweede woning
Stormschade, waterschade, poging tot inbraak, schade door vandalisme, of gewoon simpelweg het opnemen van de meterstanden. Er zijn genoeg dingen te bedenken waarvoor u niet altijd heen en weer wilt rijden naar uw tweede woning. Laat de zorgen over aan Bungalow Service Friesland en kies het dienstenpakket dat aansluit op uw wensen.

Waarom ons?
Bungalow Service Friesland is gefocust op Lemmer en omgeving. Wij zijn een betrouwbare partner voor het controleren van de staat van uw woning en andere diensten op afstand. Onze professionele onderneming respecteert de staat, bereikbaarheid en het onderhoud van vakantiewoningen.

Inlevend vermogen
Uw huismeester van Bungalow Service Friesland kan zich als geen ander in u inleven. Dit omdat hij zelf in het bezit is van een recreatiewoning en al enkele jaren actief is binnen een Vereniging van Eigenaren, waarbij inmiddels diverse ingewikkelde vraagstukken aan de orde zijn gekomen.

Lokale bekendheid
Wij zijn een echt Fries bedrijf en kennen de lokale overheden, bedrijven en gewoonten. Daardoor kunnen wij snel en adequaat zaken voor u regelen. En doordat we altijd in de buurt zijn, zijn we snel ter plaatse wanneer dat nodig is.

Uw huis in vertrouwde handen
Een dienstenpakket bij Bungalow Service Friesland geeft u een gerust gevoel. Zo gaan wij bij extreme weersomstandigheden ter plekke kijken of er geen schade is of dreigt.

Persoonlijke benadering
Wij komen graag bij u op bezoek voor een eerste kennismaking met u en uw recreatiewoning in het mooie Friesland. Samen nemen wij uw wensen door en houden we korte lijntjes qua contact.